Maska da se podmladiti lica kožu: recepte

Recepte maske za kožu ... pomlađivanje lice svaka žena drži na svoj način, da nijedan čovjek nije bilo moguće da ih vidim. Jer za njih, naši vječne mladosti i lepota bi trebalo biti nešto uzeti zdravo za gotovo. Ne znam gdje drži svoje tajne sa tobom, čitaoci, ali su spremni da dodamo par da tvoj "baze podataka lepote".

Masku za lice podmlađivanjeMaske na licu pomlađivanje — da li je mlada!

Masku za kožu ... pomlađivanje lice, naravno da neću prestati prolaz vremena, ali neće biti siguran da svaki rođendan slavimo sa mladalački rumenilo na obraze. Možemo usporiti vremena, da bi ih manje istaknutu posljedice od ekološkog situaciju, nepropisno ishrani, stalno nedostatak sna i stres, i to nije dovoljno. Samo ti treba da koristiš recepte to raditi lice podmlađivanje kod kuće lako i ugodan.

Međutim, u vrijeme je da zaustavimo da ne samo, da tako kažem, spolja, ali iznutra. Pa, odlično protiv starenja nekretnine čaja napravljen od jagode ode, ružine latice i maline. Ovo je odlično sredstvo za pomlađivanje tijelo i koža kod kuće, kao ove biljke aktiviraj sintezu estrogena u tijelu, i taj hormon je pozitivan efekat na izgled žene: promovira normalno navodnjavanjem kože, popravlja cirkulaciju, poboljšava kolagena proizvodnju.

Maske na licu pomlađivanje — recepti

Maske od mleka. U mlak mlijeko dodati par supene kašike brašna, tako da konzistentnost masku je kao sladoled. Da mješavina dodaj 1 žumance, mix i prijaviti na očistiti lice. Nakon 20 minuta oprati maske sa vodom i dodati sok od limuna.

Je pomlađivanje maske sa piletinom proteina. Pobijedio 1 jaje bijele u solidno pjene. Dodaj 2H.sam. brašna i 1H.sam. dušo. Pa sve mix i važe za čiste kože za 20 minuta. Isprati masku s toplom vodom je potrebno.

Pomlađivanje maske sa lubenicu. Fino odsekao kašu od lubenicu da se družiš sa 1H.sam. sok od limuna i mala količina oat brašno. Mix da debela dosljednost i prijaviti na kožu. Da zadrži lice bi trebalo biti 15 minuta, a onda isperi sa hladne vode.

Pomlađivanje masku od mrkve i jaja. Uzmi malo šargarepe i rešetke na rende, onda 2st.sam. mrkva pomiješana sa 1 žumanjak, i 1tbsp.sam. kukuruzni skrob. Maska je prijavila da je očišćen lice za 15-20 minuta onda oprao sa toplom vodom.

Pomlađivanje dušo želatina masku. 25g gelatine sipaj 1.sam. hladne vode i dozvoliti da se borim za 30min, onda spoj sa 1H.sam. dušo i 60g glicerola. Rezultat mešavina bi trebao biti stavljena u vodu kupka i malo toplote, i onda se odnosio na kožu koristeći pamuka notes i držati za otprilike 20min prije nego što formiranje film, koji je jednostavno ukloniti. Nakon ove maske je potrebno da obriše kožu tonik.