I to je jednostavno tako ljudi lekove kod kuće

Da sačuvamo lepota i njena životnost kože, ne nužno da kupim skupe krema i maske. Podmlađivanje narodne lekove ne daj najgore rezultate, i ponekad njihov rad je bolji čak i savremeni kozmetičkih proizvoda popularna brendove.

I prije nastupa lica podmlađivanje narodne lekove, ti bi trebao biti upoznat sa neka pravila svoje prijavu, koji će ti pomoći da izbjegavaš kožu problema u budućnosti.

Osnovnih pravila kod kuće podmlađivanje

podmlađivanje kože

Nacionalni recepata to je jednostavno tako djelotvoran samo ako se prijavila kako treba. Riječ "dobro" znači da pratim pravila:

 1. Sve sastojke nekad moraju biti sveža. Inače ćeš biti upalu i iritacija kože.
 2. Spreman da se prijavim kući lijekovi bi ti trebao odmah nakon svojim pripremama. Maksimalna zadržavanje period je 3 sata.
 3. Pre prijavljivanja na spreman sredstava, moraš pažljivo pere svoje lice sa antimicrobial sapun. Aktivni komponente uključena u sastav spreman sredstva, skoro trenutno probiti dublje u koža kroz pore i "prikupio usput" sve što je na površini kožu. Ako to je zagađenje, njihova microparticles probiju kožu. Rezultat – crvenilo, upalu, bubuljice, itd.
 4. U pripremi maske ne možeš koristiti metal kuvanje pomagala. U kontakt sa metal i kiseonik, proizvode početi brzo oksidiraju i pogoršava, to smanjuje polici život spreman masku i smanjene svoju efikasnost.

Evo nekih pravila treba da prati narodni lek za kožu to je jednostavno tako. Sada znaš kako da koristiš "Baka" metode lepote, hajde da razgovaramo o kuvanju.

Recepte pomlađivanje maske

Tradicionalni metode lica podmlađivanje ne zahtijeva teško finansijski troškove. Maske su spremni iz različitih sastojke dostupan u svakoj kuci. Pa, počnimo.

Prvi bakin recept iz bore, koje bih želeo da kažem, pomaže ton kožu, svoje vlažni i whitening. I to je uobičajeno kiselo vrhnje. I deblji je ona, bolje je. Ako kuća je krem, možeš da ih koristiš.

Ovo mliječnih proizvoda sadrže ogromnu količinu vitamini, minerali i masne kiseline su neophodne kože da se spriječi proces starenja. Kiselo vrhnje ili šlag može biti korišćeno kao samostalni alat. Trebali su izlazi iz frižidera i stavi na stol bar pola sata na toplotu ih na sobnoj temperaturi. Nakon toga, krema treba primijeniti na koži negdje u 25-40 minuta. Onda ostaci Maxi bi trebao biti uklonjeni sa pamučni štapić, prethodno natopljena u toplo mlijeko.

Još bakin recept za ... pomlađivanje lice, koji zaslužuje poštovanje. To je zahtjev za aloe list sa dušo. Sveze lišće, svemir sadrži u svom sastavu tvari koje promovirati regeneraciju kože i povećanje kolagena sintezu. I dušo smanjuje upalu i ima na koži sredstvo protiv infekcije. Ali pre nego što počneš da se pripremi masku od ovih sastojke, ti treba da se pripremi odmah unaprijed aloe ode.

Oni treba da bude umotana u neprobojna tkanine i stavimo u frižider za 10-14 dana. Nakon toga možeš da ih koristiš. Lišće su pomalo crno, nema ništa da se brineš. Upravo skinuli dijelove koji je postalo crno. Od aloe list iscedi sok i pomiješati s dušo u jednakim omjerima. Rezultat mešavina je staviš na lice za 15 minuta, a onda isprati maske sa toplim decoction od kamilice.

Multicomponent masku za lica podmlađivanje

Postoje multicomponent baka je ljepota recepte iz bore, koje su također jako efikasno. Na primjer, pomlađivanje masku, koja se sastojala:

 • od aloe list sok – 1 tsp;
 • sirovo jaje žumance (ako koža je masna, koristi jaje);
 • ulje rješenja i E – bukvalno ½ tsp;
 • sveže isceđen sok od limuna – 1 tsp;
 • dušo – 1 tsp;
 • apoteka glicerin – 1 tsp

Sve ove komponente mora temeljito pomiješani zajedno i prijaviti mješavina na lice za 15-20 minuta. Oprati masku mogu ostati bez tople vode.

metode podmlađivanje

Još jednako efikasan bakin recept protiv bora zahtijeva upotrebu nakon sastojke:

 • pahuljice;
 • krem;
 • maslinovo ulje;
 • žumance;
 • pšenice brašno.

Pahuljica ti treba da kuvam brašno. Za tu svrhu, možeš koristiti mlin za kavu. Zobene pahuljice pomiješana sa 2 tbsp. od krema. Daj ukupna masa da se borim za malo da bude malo porasle. Nakon toga možeš da dodaš i žumance i 1 tbsp maslinovo ulje. Ako je masa radije debele, dodaj žito brašno nije potrebno. Ako si to pretvorio tekućina, dodaj brašno u to "za oko". Dosljednost maske bi trebao biti slična kiselo vrhnje.

Rezultat smjesa primijeniti na licu i ostavi da se ponašaš za 30 minuta. Nakon toga, masku može biti oprao sa toplo mleko ili običnu vodu.

Postoje i druge recepte pomlađivanje maske. Svi su dobro, ali efikasan samo ako su ih koristili redovno i dugo vremena. Sećaš se da narodni lek za lica podmlađivanje postepeno ali daje trajnog rezultate.