Kako zategnuti lice bez operacije

Ljudi su dugo naučili zatezati oval lica uz pomoć hirurške intervencije. Ali nehirurški lifting lica relativno je nova metoda. U isto vrijeme, praktično nema nedostataka, a njegova učinkovitost je velika. Pored toga, postupak je dostupan za ljude sa različitim nivoima prihoda. U ovom ćemo vam članku detaljnije reći kako zaoštriti oval lica bez operacije.

Korekcija ovalnog lica bez operacije: kako se to radi

Cijela tajna ovdje je u materijalu niti. Polidioksanon, kao prvo, ima prilično visoku biokompatibilnost s kožnim tkivima i stoga neće biti odbačen. Drugo, nakon otprilike šest mjeseci, ova tvar se razlaže na vodu i ugljični dioksid koji su sigurni za naše tijelo, a koji se prirodno izlučuju iz ljudskog tijela.

Korekcija konture lica bez operacije započinje dekontaminacijom kože i primjenom anestetika. Nakon toga, uz pomoć posebne tanke i oštre igle, uvode se mezore. Igla se uklanja, a konac ostaje u koži. Broj konca, kao i točku njihovog uvođenja, određuje liječnik i ovisi o željenom rezultatu i ozbiljnosti problema.

Inače, čak je i ovih šest mjeseci dovoljno da ne samo zategne oval lica, već i da formira kolageni okvir oko niti, koji će efekt popraviti oko dvije godine.

Trajanje postupka u pravilu ne prelazi pola sata. Istovremeno, zahvaljujući upotrebi anestezije, pacijent ne osjeća nelagodu tokom postupka.

Liftoviranje lica s nitima: rezultati

lifting lica s nitima na glavi

Nehirurškim liftingom lica možete postići sljedeće:

  1. Poboljšavaju elastičnost i čvrstoću kože.
  2. Dajte licu jasne i lijepe obrise.
  3. Uklonite male bore, a velike učinite manje izraženima.
  4. Vratite koži ravnomjernu, zdravu boju i reljef.

Kako se pripremiti za korekciju konture lica bez operacije

Prije nego što prijeđete na postupak podizanja konture lica bez operacije, trebate se posavjetovati s kozmetologom. Na konsultacijama, liječnik će pregledati kožu pacijenta i utvrditi kontraindikacije. Ako jesu, naravno. Uz to, kozmetolog će vam reći kako zategnuti kožu lica bez operacije i, najvjerojatnije, savjetovat će vam da prođete jednu sesiju biorevitalizacije dva tjedna prije postupka. Ovaj postupak pomoći će pripremiti kožu za lifting lica.

Takođe, otprilike mjesec dana prije korekcije konture lica, kemijski piling treba isključiti.

njega kože lica nakon operacije

Kako se brinuti za kožu nakon nehirurške korekcije konture lica

Nakon završetka postupka, liječnik će vam objasniti kako se njeguje koža nakon zatezanja mesothread-ovima. To su u pravilu jednostavne preporuke:

  1. U prva dva tjedna morat ćete odbiti posjetiti solarij, kupke, saune, plaže.
  2. Po prvi put nakon uvođenja mesotreads, potrebno je koristiti kremu za sunčanje s visokom UV zaštitnom vrijednošću.
  3. U prvih mjesec dana potrebno je isključiti injekcijske kozmetičke postupke.

Liječnik može dati i pojedinačne preporuke.

Sad kad znate kako zategnuti lice bez operacije, možete se prijaviti za postupak na klinici, kao i za konzultacije s iskusnim kozmetologom.