Postupci podmlađivanja lica

Elastična i ujednačena koža lica nakon podmlađivanja

Hardverska kozmetologijapruža brojne kozmetičke postupke koji se izvode pomoću posebne opreme - čitavih "multikompleksa" dizajniranih za rješavanje različitih estetskih problema, uključujući one povezane s borbom protiv dobnih promjena na koži.

Prednostmoderna industrija ljepote je da takve metode omogućavaju postupke podmlađivanja lica bez operacija ili injekcija, a također uzrokuju minimalnu nelagodu, što je također važno.

Najpoznatija su sljedeća


Hardverske kozmetološke metode

Mikrostrujna terapija

- poboljšava mikrocirkulaciju kože, potkožnog tkiva i mišića, uklanja toksine, toksine. toefikasna limfna drenaža, terapija protiv edema, koji povećava elastičnost i elastičnost kože, liječi strije, vlaži kožu, pomaže u obnavljanju mineralne ravnoteže, ublažava grčeve mišića, zaglađuje sitne bore i nabore, liječi kožu, poboljšava ten.

Takođe se koristi u liječenju rozaceje, alergijskog osipa, rozaceje. Smanjuje masne nabore na vratu i bradi.

Hardversko podmlađivanje kože lica

Ultrazvučna fonoforeza

- izvedeno pomoćukozmetički preparati, koji su kao da su "ugurani" u duboke slojeve kože. Ova metoda aktivira metaboličke procese, limfnu drenažu i cirkulaciju krvi, povećava elastičnost kože, vaskularni tonus, zaglađuje bore i smanjuje osjetljivost kože.

Ultrazvučni piling

- ovaj postupak je pogodan za sve tipove kože. Ton se povećava, uklanjaju se mrtve stanice, piling se keratinizirana. Koža poprima svjež izgled, sitne bore se zaglađuju, poboljšava se metabolizam i olakšanje kože.

Myostimulation

- takozvani"Gimnastika za lijene". . . Postupak izuzetno korigira oval lica, vraća turgor, zaglađuje bore i poboljšava put. Vraća se tonus mišića lica i dolazi do limfne drenaže.

Foto podmlađivanje

- nastaje uslijed izlaganja izvorima svjetlosti visokog intenziteta na gornjim i dubljim slojevima kože. Potiče sintezu kolagena i elastina, koji održavaju elastičnost i mladolikost kože lica. Učinkovita terapija lica za učvršćivanje i podmlađivanje daje primjetne, dugotrajne rezultate.

Termolifting

- još jedantehnologija protiv starenjasprovodi se pomoću energije infracrvene svjetlosti. Potiče stvaranje kolagena, omogućava podizanje mekih tkiva.

Hardverski postupak podmlađivanja kože lica

Lasersko podmlađivanje kože

- uključuje različite vrste terapije: laserski lifting i lifting kože lica, frakcijska fototermoliza. Omogućuje vam uklanjanje vizualnih promjena povezanih s godinama, zacjeljivanje ožiljaka i ožiljaka pomoću laserske tehnologije.

ELOS podmlađivanje

-kombinovani uticajstruja radio dometa i energija svetlosti. Ova tehnologija poboljšava stvaranje elastina i kolagena iznutra. Također vam omogućuje da se riješite kože staračkih pjega, raznih nedostataka, akni, zaglađujete bore. Postupak je malo bolan.

Kao što vidite, danas postoji značajan izbor sredstava za svaki ukus, novčanik i individualne potrebe. Odlučite koja će vam biti najučinkovitija, a profesionalni stručnjak će vam pomoći u tome.