Prirodnu boju podmlađivanje

Dobro pripremljen mladalački izgled i sjaj je važno za svaku ženu, ali sa godinama kožu počinje da izgubim elastičnost zbog postepeno pad estrogena koji utiče na smanjenje od kolagena i elastin. Bore postati više izražen i koža mi izgleda umoran i dosadan.

Maske od protiv starenja sastojke

Lepota salona ponudu razne profesionalni tretmana za lice, ali ne mogu svi priuštiti takvu podmlađivanje prirodnog i domaće načina definitivno sigurnije je i jeftiniji.

Kombinacija razlicite operacije i razne prirodni komponente omogućava da se neverovatne rezultate i značajno poboljšanju stanja kože.

Ljušti

Prirodno protiv starenja briga zahtijeva redovno korištenje exfoliating ili oribati, koji doprinose navodnjavanjem, obnova i regeneraciju od ćelije, poboljšava formiranje kolagena vlakna i glatko linije i da se bore. Postupak mogu obavljati 2-3 puta nedeljno.

Kući recepte: so, šećer, pahuljice, šolju, kozmetički ulja i voće kiseline. Na primjer, mix 2 žličica šećera, 3 cajne žlicice od krema, dodaj ½ tsp na bazi ulja. Masaža tvoja koža mokra za 3 minuta i onda isperi sa toplom vodom.

Maske od protiv starenja sastojke

Pre prijavljivanja masku, stručnjaci preporučujem da se parna kupelj, i onda iskoristiti ribanje. Tako je, aktivni sastojaka iz masku je mnogo bolje i brže probiti kroz barijeru za koža, i rezultat će biti vidljivi.

Dušo je jedan od glavnih sastojaka koji podmladiti kožu. To daje adekvatno navodnjavanjem, jača i ublažava koža. Mix 1 tbsp. meda sa 1 tsp sa sosom i pola kašičice jojoba ulja ili avokado. Ostavi mix za 30 min. Isperi sa toplom vodom.

Masku za ICA

Sok od limuna pomaže da se podmladiti kožu kroz smanjenje godina tačke i druge znakova starenja. Vitamin C u lemon je jak antioksidans to pomaže da se zaštiti koža od štete do besplatno radikalima. Pored toga, njene izbeljivanje nekretnine pomoći da poboljša ten.

Možeš prijaviti sok na koži i odlazi za 25 minuta, ili možeš napraviti firming masku mix 1 tsp od soka s batine jaje bijelo i dodaj ½ tsp od krema. Sačekaj 15 minuta, a onda isperi sa hladnom vodom. Prijaviti jednom ili dva puta nedeljno.

Magija banana ima protiv starenja efekat. Sadrži nezamislivo količine elemente, i vitamina a, C, E i F. Ako želiš da se otarasi se bore i puffiness, redovne koristi od banana masku u kombinaciji sa dušo, krema ili ulja.

Zeleni čaj. Mnogi studije su pokazale da je polyphenols u zeleni čaj promovirati brzo mobilni obnova i pomoći da neutrališe besplatno radikali to što prerano starenje i štiti koža od sunca izloženost.

Načine da iskoristiš zeleni čaj za prirodnu boju podmlađivanje:

  • piće 3-4 čaše dan bez šećera, ali sa dodatak lemon ili limuna.
  • pivo Šalicu zeleni čaj i neka cool, dodam nekoliko kapi orange ulja ili ni tegla nije pala daleko. Sprej tokom dana na lice ili pereš lice jutro i veče.

Kozmetičkih ulja

Kozmetičkih ulja

Bazi ulja i osnovne si jedan od najefikasnijih prirodni lijek za mladalački kožu. Oni su koristili u maske, oblozi i masažu. Natopi odecu u toplo grožđa ulja ili badema ulja. Stavi platna na kožu i ostavi da se ohladi.

Svaku noć radiš masažu sa kokosovog ulja ili Shea kikirikija i primijeniti na pod oko područja. Bilo osnovi i esencijalnih ulja (na osnovu potreba za kožu) možeš dodati da tvoj dan ili noć krema. Ali imajte na umu da esencijalnih ulja mogu samo dodati 2-3 kapi.

Leda

Jutro briše lice sa kockice leda napravljene od sok ili decoctions od bilja da stimulira je tok krvi i metabolizam, iz bore i steže lica konture. Briga za kožu treba iznutra. Važno pravilno dijeta, bogati u antioksidanata, i adekvatno navodnjavanjem tijela. Treba popiti bar 5-6 čaša vode na dan.