Podmlađivanje ostatak laser

Mnoge žene žele biti mlađi – ali nisu svi čuli za najbolji način da to uradimo! Nudimo podmlađivanje ostatak laser: zahvat da, za razliku od mnogih drugih, stvarno pomaže i stvarno daje dugoročno efekat!

Ostatak laser podmlađivanje

Da postigne koža je jednostavno tako može biti i skupo način – pretvarajuci se da plasticni hirurg. Međutim, mnogo pacijenata se plaše hirurške intervencije, i ako se ne bojim, ne želim suviše dugo da se oporavi posle operacije. Dok plastičnu operaciju podrazumijeva puno više neželjenih efekata nego laser.

Međutim, ti ne bi trebala razmotriti laser luduje "procedura dan" i uporediti ga običan put u salonu lepote. Ovo invazivna procedura, za oporavak koji traje barem 3-5 dana, nakon čega ti treba da izbliza pratimo i briga za kožu. I ako si razumeo sve pravila, efekt će prelazi sve očekivanja!

Ostatak laser radi princip

Kako to funkcioniše? Laser uređaj stvara u koža mikroskopski rupe od predodređena dubinu i prečniku. Ćeliji, koji je direktno pasti pod laser umre i njenom cimericom početi da se regenerirati da nadoknaditi gubitak. Na kraju, u mjesto u stara ćelija izgleda zdrava i mlada. Koža podmlađivanje procedura treba da bude ponovljen više nego jednom, ali jasan poboljšanja je vidljiv iz prva seansa.

Ostatak je jednostavno tako je akronim foto-thermolysis: termin tačno prenosi suština procedura. U našoj klinici moderan sprava koja stvara ostatak laser. Takva je procedura je potpuno siguran – ako uradio sa zdravim, ovlašteni, funkcionalna opremu. Koristimo opremu iz prošle generacije, uzmi od naših uređaj, šta to može da uradi. Rezultat – čist, zdrav, mlađu kožu za pacijente!

Ostatak laser

Kontraindikacija

Ostatak laser luduje nije preporučila za korištenje s nakon pacijenta:

  • Trudna i dojilja.
  • Bolovao od epilepsije.
  • Alergija lijekove.
  • Držao hemijski piling (manje od 14 dana prije laser tretman). Ako između tretmani je više od 14 dana, laserske terapije dozvoljeno.
  • Ima razne oblike upalu kožu, od dermatitis da banalnim akne (bubuljice) u akutna pozornici. Usput, nudimo efikasan proceduru za oslobađanje od akne – ELOS-terapija.

Starosna granica ostatak laser kožu podmlađivanje ne podrazumijeva, ali, u svakom slučaju bolje je da se konsultujem specijalistu koji će reći da li koristiti laser u tvoj slučaj.

Obezbeđenje

Naravno, svi pacijenti su zabrinuti koliko je sigurno laser podmlađivanje? Moramo brzo da vas uvjeravam: za ljude sa nema kontraindikacija, to je potpuno bezopasan! U stvari, ova procedura – režirao grijanje infracrveni zraci, a ovo je sasvim prirodno: skoro isto, na primjer, "radi" sunce.

Ako se poslije postupka si mi polio ili crvenilo, ne panici. To je pojedinac reakcija na laser, efekte koje nestati nakon tri, četiri dana maksimalno.

Još jedna "horor priče" u pacijenata je povezan sa sposobnost da zaraženi od kontaminirana opremu. I ovde, naše posjetioce ne brini o: mi plaćamo veliku pažnju čistoća, koristi zamenljivi maltene između laser luduje su predmet temeljnog dezinfekcije.

Govoreći o ostatak podmlađivanje često nacrtati Paralele sa još jedna procedura – sa photorejuvenation. Razlika između ovih procesa leži u principu uticaj. Luduje uništava pigmenata mrlje od grijanja: takav postupak je efikasan za pacijente sa svetlu kozu mjesta na površini. Laser uzrokuje tečnost ispari, i ovaj način mogu biti korištene za borbu formacije, "sedi" duboko u kožu.

Koža briga nakon podmlađivanje

Koža briga nakon podmlađivanje

U prvih nekoliko sedmica nakon ostatak laser luduje, ti treba da zaštitiš svoju kožu od sunca i od ekstremne vrućine. U 5-6 dana ne bi trebao posjetiti kadi ili sauni. Da se suzdržite od plaži za otprilike mesec dana posle toga možeš da odeš u bilo kom drugom, ali da zaštiti kožu, nosim kremu za suncanje. S obzirom na znaci kože briga, prvi 3-4 dana samo losion i onda ponovo počnu da koriste tonik, znači za pranje i drugi obično znači.

Koliko dugo je procedura? Zavisi od toga šta sajt je tretirao: ponekad to može biti pet minuta. Ako rade s cijeli površinu lice, to je za 30 minuta. Prije operacije je anesteziju, njegovo trajanje je 40 minuta.

Rezultati će biti vidljiv već nakon prvog lečenje, ali kao i za pun efekat trebalo bi da su bar tri. Između dva procedura treba da prođe za oko mjesec dana. Ukratko, nakon nekoliko mjeseci nakon terapija u našoj klinici ćete dobiti novu, zdrav i mladalački – kožu, i ovo efekt će biti na raspolaganju dugo vremena. Štaviše – tamo je kumulativni efekat, to je, svaki put rezultat će biti sve bolje!

Usput, kako je to "duga"? U prosjeku, četiri ili pet godina: sve zavisi od tvoje kože, kako pažljivo ti pobrinuti za to. U svakom slučaju, preporučujemo da ponavljam postupak ostatak laser luduje jednom godišnje – mi ne govorimo o punu naravno i pojedinačne seanse. Ovo će ti dozvoliti da ostanu bez mane za duže!