Recenzije o Goji Cream

 • Maja
  Odlična krema! Koristim ga više od šest mjeseci. Pokušao sam na mnogo načina, ali nisam postigao takav učinak. Prijatnog mirisa i guste teksture. Svima preporučujem Goji Cream kremu protiv bora! Nećete požaliti!
  Goji Cream
 • Nikolina
  Od muža na poklon dobila kremu protiv bora Goji Cream. Dugo sam hteo da ga kupim. Koža je ponovo postala čvrsta i elastična. Nakon samo dvije sedmice korištenja - dobila sam zamjetno smanjenje bora i puno komplimenata od muža!
  Goji Cream
 • Nikolina
  Nisam se usuđivala dugo kupovati, jer imam osjetljiv tip kože lica. Ali rezultat je nadmašio sva moja očekivanja. Nije bilo osipa i ljuštenja, što se često događalo pri upotrebi drugih proizvoda. Oval lica se primjetno zategnuo. Nastaviću sa testiranjem. Preporučujem sve!
  Goji Cream
 • Tena
  Imam rasprodaju. Bio sam ugodno iznenađen omjerom cijene i kvalitete. Naredba je stigla brzo. Lice izgleda mnogo svježije i mlađe. Čak su i krugovi ispod očiju nestali! Požuri! Pristojna kupovina!
  Goji Cream
 • Martina
  Koristim ga kao profilaksu. Stalno dobivam komplimente i zanosne poglede jer apsolutno ne izgledam svojih godina. Hvala proizvođaču na takvom alatu. Neću ga mijenjati ni za šta i savjetujem vam da ga isprobate!
  Goji Cream
Ocjena korisnika Goji Cream
4.9
25